Nederlandse kaas Export

Sinds 2014 exporteert RaDe International Nederlandse kaas. Wij onderzoeken, plannen en introduceren Nederlandse kaas over de hele wereld. Onze focus ligt voornamelijk op Aziatische landen als, India, Indonesië, Sri Lanka, Bangladesh en Thailand. Momenteel zijn wij actief in India, waar wij in 2019 een eigen kaasmerk hebben geïntroduceerd: “GreenMill”.

Nederlandse Zuivel

100% Nederlandse kaas van melk van Nederlandse koeien. Goudse kaas wordt vele tientallen jaren volgens hetzelfde recept gemaakt. Vandaag de dag wordt de kaas nog altijd volgens dit recept gemaakt, maar dan wel in grote fabrieken. Alleen op deze manier kan er aan de grote vraag worden voldaan.

Wereldwijd Bekend

Nederlandse kazen zijn wereldwijd bekend om hun historie en karakteristieke smaak. In Gouda vindt u nog altijd een standbeeld van een boerin op houten klompen die een kaaswiel draagt. Het waren namelijk voornamelijk vrouwen die de kazen produceerden. Op veel kaasboerderijen hadden de vrouwen de leiding over de kaasproductie, en daar zijn wij ze nog steeds dankbaar voor!

Heerlijk Authentiek

De authentieke smaak van Nederlandse kaas is belangrijk voor een goede smaakbeleving. Alle Goudse kazen worden grofweg van hetzelfde recept gemaakt. Het enige verschil is de rijpingstijd. Als een kaas rijpt veranderen een aantal zaken in de kaas. Het vocht verdwijnt en hierdoor wordt hij minder zacht, en minder romig. In plaats daarvan wordt de kaas brokkeliger en wordt de smaak intenser en zouter.

Nederlandse kaas

Wij exporteren 100% authentieke Nederlandse kazen. Ons hoofdexport product is gesneden Goudse kaas. Goudse kaas staat op de derde plek van meest gegeten kazen ter wereld! Het is één van de bekendste producten uit Nederland. Er is geen land op de wereld waar men Goudse kaas niet kent. Het is zelfs zo bekend dat de meeste mensen niet eens weten dat Gouda een stad in Nederland is.

Naast Nederlandse kaas exporteren wij ook Cheddar en Mozzarella.

Momenteel exporteren wij naar India. Hier hebben wij ons kantoor in Bangalore. Dat begeleidt de import van onze kaas in India.

In de loop van 2021 zijn wij van plan kaas te exporteren naar Indonesië, Sri Lanka, Bangladesh en Thailand.

Wilt u meer weten over kaas export? Neem dan contact met ons op.

Meer zien van GreenMill?

Klik op de onderstaande knop voor onze kaas webwinkel in India.