Onze diensten

Wij verlenen diensten aan iedereen die wilt ondernemen of de onderneming wilt uitbreiden. Door onze kennis, ervaring, drijfkracht en het grote netwerk zijn wij van mening van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor iedere ondernemer met ambities.

Intake

Wij kijken naar welke kennis en informatie al in huis is. Op basis daarvan zal een advies worden uitgebracht en kostenoverzicht gepresenteerd om het doel te bereiken. Bij akkoord zal een proces en planning worden gemaakt waarin wordt uitgezet welke stappen te ondernemen en wat de tijdsinname zal zijn.

Planning en Proces

Het proces en de planning worden transparant en duidelijk neergezet. Op deze manier willen wij er voor zorgen dat voor het bedrijf en de ondernemer duidelijk is waar hij/zij aan toe is. Bij akkoord zal de uitvoer worden besproken en ingezet.

Uitvoer en Bewaking

In de uitvoerende fase wordt het proces en de planning in werking gesteld. Tussentijdse updates en rapportages zijn van groot belang om inzicht te behouden in de voortgang. Deze worden met de opdrachtgever besproken en waar nodig wordt bijgestuurd en bijgesteld. Bij afsluiting vindt oplevering plaats.

Diensten voor de startende ondernemer

Schrijven Businessplan

Het schrijven van een businessplan is niet de meest eenvoudige taak. Heeft u hier hulp bij nodig of wilt u informatie over de beste aanpak?

Schrijven financieel plan
Natuurlijk wilt u het liefst vooraf weten of uw bedrijf winst gaat maken. U wilt duidelijkheid, voor uzelf of omdat u een lening bij de bank aanvraagt. Een financieel plan helpt u daarbij. Wilt u meer informatie over de soorten financiële plannen?
Risicobeoordeling

Om de risico’s zo nauwkeurig in te calculeren voert u een risicobeoordeling uit. Op deze manier kunt u rekening houden met wat er op uw pad verschijnt en hier de juiste maatregelen op nemen.

Marktonderzoek

Voor het betreden van een nieuwe (internationale) markt is het belangrijk goed onderzoek te doen naar de risico’s en de kansen. Een marktonderzoek helpt hierbij.

Verbeterplan

Wij schrijven en implementeren verbeterplannen voor bedrijven en zorgen ervoor dat efficiëntie en performance worden verbeterd.

Handelsadvies

De regels in het buitenland zijn niet altijd even duidelijk. Het juiste handelsadvies kan de nodige problemen besparen.

Marketingstrategie

Hoe bereikt u uw klanten en hoe zorgt u er voor dat zij u vinden. De juiste marketingstrategie kan hier doorslaggevend in zijn. Uw klanten bepalen immers het voortbestaan van uw onderneming.

Algemeen zakelijk advies

Zakelijk advies in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat over hoe u zich het beste kunt kleden voor een vergadering of over het nemen van een zakelijk besluit. Wij staan u bij.

Opstellen Algemene Voorwaarden

Iedere onderneming dient Algemene Voorwaarden (AVW) te hebben. Zonder AVW loopt uw onderneming onnodig risico. Wat er in de AVW moet staan en wat niet kunt u aan ons over laten.

Bouwen website

Een goede en vindbare website is in deze tijd doorslaggevend. Het is het eerste wat de meeste klanten te zien krijgen. Het is dus uw visitekaartje. Een goede professionele website zorgt voor vertrouwen en helpt uw klant bij het nemen van de juiste beslissing.

Huisstijlontwikkeling

Een eigen identiteit is wat jouw onderscheid van de rest. Met een eigen huisstijl geef je jouw bedrijf de identiteit die het nodig heeft en kunnen je klanten je makkelijk herkennen.

Custom Mobile App

Mobile devices hebben de afgelopen jaren een belangrijke plek in ons dagelijks leven gekregen. De apps die er op worden gebruikt vergemakkelijken ons leven en staan ons toe in contact te staan met mensen over de hele wereld.

Netwerk is key

Een kleine greep uit ons netwerk

Neem contact met ons op

RaDe International

Voltastraat 11

6902PT, Zevenaar

+31 (0) 6 – 487 08 168

info@radeinternational.com