Onze diensten

Wilt u ondernemen of uw onderneming uitbreiden? Dan helpen wij u graag. Met onze kennis, ervaring, drijfkracht en ons grote internationale netwerk zijn wij van toegevoegde waarde voor iedere ondernemer met ambities.

Intake

Welke kennis en informatie heeft u al in huis? Wat heeft u nodig? Op basis daarvan krijgt u een advies en kostenoverzicht gepresenteerd. Zo weet u wat u nodig heeft om uw doel te bereiken. Bij uw akkoord maken we een proces en planning met alle stappen die u moet ondernemen en wat de tijdsinname zal zijn.

Planning en Proces

We zetten het proces en de planning transparant en duidelijk neer. Op deze manier zorgen wij er voor dat voor het bedrijf en de ondernemer duidelijk is waar hij/zij aan toe is. Bij akkoord bespreken we de uitvoering en gaan we van start.

Uitvoer en Bewaking

In de uitvoerende fase zetten we het proces en de planning in werking. Tussentijdse updates en rapportages zijn van groot belang om inzicht te behouden in de voortgang. Deze bespreken we met u. Waar nodig sturen- en stellen we zaken bij.

Diensten voor de startende ondernemer

Schrijven Businessplan

Het schrijven van een businessplan is niet de meest eenvoudige taak. Heeft u hier hulp bij nodig of wilt u informatie over de beste aanpak? Wij helpen u graag op weg.

Schrijven financieel plan

Natuurlijk wilt u het liefst vooraf weten of uw bedrijf winst gaat maken. U wilt duidelijkheid, voor uzelf of omdat u een lening bij de bank aanvraagt. Een financieel plan helpt u daarbij. Wilt u meer informatie over de soorten financiële plannen? Neem dan contact met ons op!

Risicobeoordeling

Om de risico’s nauwkeurig in te calculeren voeren we voor u een risicobeoordeling uit. Op deze manier kunt u rekening houden met wat er op uw pad verschijnt en kunt u hier de juiste maatregelen op nemen.

Marktonderzoek

Voor het betreden van een nieuwe (internationale) markt is het belangrijk goed onderzoek te doen naar de risico’s en de kansen. Een marktonderzoek door RaDe Group helpt u hierbij.

Verbeterplan

Wij schrijven en implementeren verbeterplannen voor bedrijven en zorgen ervoor dat de efficiëntie en performance in uw bedrijf worden verbeterd.

Handelsadvies

De regels in het buitenland zijn niet altijd even duidelijk. Het juiste handelsadvies bespaart u de nodige problemen. Zo kunt u zonder zorgen de internationale markt betreden!

Marketingstrategie

Hoe bereikt u uw klanten en hoe zorgt u er voor dat zij u vinden? De juiste marketingstrategie kan hier doorslaggevend in zijn. Want uw klanten bepalen het voortbestaan van uw onderneming. Met ons advies mist u geen kans!

Algemeen zakelijk advies

U kunt bij ons terecht voor zakelijk advies in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat over hoe u zich het beste kunt kleden voor een vergadering of over het nemen van een zakelijk besluit, wij staan u bij.

Opstellen Algemene Voorwaarden

Iedere onderneming dient Algemene Voorwaarden (AVW) te hebben. Zonder AVW loopt uw onderneming onnodig risico. U moet uw klant informeren over uw algemene voorwaarden voordat u een overeenkomst afsluit. Wat er in de AVW moet staan en wat niet kunt u met een gerust hart aan ons over laten.

Bouwen website

Een goede en vindbare website is in deze tijd doorslaggevend. Het is het eerste wat de meeste klanten te zien krijgen. Het is dus uw visitekaartje. Een goede professionele website zorgt voor vertrouwen en helpt uw klant bij het nemen van de juiste beslissing. Wij denken met u mee over de structuur, de vragen waar uw website antwoord op moet geven en helpen u bij het opzetten en vullen. Ook over de vindbaarheid hoeft u zich geen zorgen te maken: onze SEO experts weten wat er nodig is voor optimale vindbaarheid.

Huisstijlontwikkeling

Een eigen identiteit is wat u onderscheidt van de rest. Met een eigen huisstijl geeft u uw bedrijf de identiteit die het nodig heeft en kunnen uw klanten u makkelijk herkennen. Wij denken graag met u mee over de stijl die het beste bij uw bedrijf past. We hebben verschillende ontwerpers in ons netwerk die u zullen verrassen met een pakkend ontwerp.

Custom Mobile App

Smartphones hebben de afgelopen jaren een belangrijke plek in ons dagelijks leven gekregen. De apps die er op worden gebruikt vergemakkelijken ons leven en staan ons toe in contact te staan met mensen over de hele wereld. Is het voor uw bedrijf handig om een eigen app te hebben of te laten ontwikkelen? We denken graag mee over de functies, voorwaarden en platforms.

Netwerk is key

Netwerk is key

Een kleine greep uit ons netwerk

Neem contact met ons op

RaDe International

Voltastraat 11

6902PT, Zevenaar

+31 (0) 6 – 487 08 168

info@radeinternational.com