Over ons

Meer weten over RaDe International en wat wij doen?

Laat uw bedrijf groeien met RaDe International.
Onze diensten en onze mensen zijn extreem gemotiveerd uw bedrijf te laten groeien tot ongekende grootte.

RaDe International

RaDe International bestaat uit professionals en adviseurs voor het (internationale) bedrijfsleven. Zo helpt RaDe International ondernemers verder te komen door hen te ondersteunen in hun bedrijfsprocessen. Voor onze klanten beheren wij o.a. social media pagina’s, schrijven wij adviezen, geven wij communicatie advies en bouwen wij websites en nog veel meer.

RaDe International is ook trotse eigenaar van een eigen kaasmerk in India, genaamd; ”GreenMill”. Opgericht in 2014 brengt RaDe International onder de naam GreenMill, Nederlandse kaas naar India. De kaas wordt via een eigen webshop en via de supermarkten aangeboden aan particulieren. In 2019 zijn wij gevraagd door een groot Amerikaans productiebedrijf om hen te helpen voet aan grond te krijgen in India en hun product daar op de markt te brengen.

Sinds 2020 is RaDe International erkend als leerbedrijf door SBB. Op deze manier willen wij ons steentje bijdrage aan het succes van de volgende generatie.

Weten wat RaDe International voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op.

 

Ons geweldige team

Vikash

Vikash

Procesmanager

Vikash is verantwoordelijk voor de processen, planning en uitvoering van de projecten van RaDe International. Hij zorgt voor overzichtelijke processen en alle aansluitende facetten. Daarnaast doet hij diepgaand onderzoek, geeft hij bedrijven verbeteradviezen en helpt hij ondernemers hun maximale potentieel te bereiken, ook op technisch gebied.

Hans

Hans

Administratie en Belastingen

Hans is de boekhouder voor het Midden – en Kleinbedrijf en particulieren. Hij heeft in de loop der jaren een breed cliënten- bestand opgebouwd. Hij streeft er voortdurend naar om een niet alleen deskundige, maar ook een betrouwbare relatie op te bouwen. Hans kan op administratief- en belastinggebied totaal advies geven.

Sumin

Sumin

Sales en Relatie management

Sumin staat synoniem voor sales. Door zijn jaren lange ervaring bij grote bedrijven en zijn grote netwerk weet hij de klant goed te bedienen. Klantervaring staat bij hem op nummer 1 en met zijn commerciële focus zorgt hij altijd voor toegevoegde waarde bij de klanten. Zijn dag is pas geslaagd als de klant tevreden is en een goed gevoel heeft.

Mohan

Mohan

Senior Sales Manager

Sinds 21 december 2020 is ons sales team in Bangalore – India versterkt met de komst van Mohan. Mohan is een sales manager met meer dan 20 jaar ervaring. Hij kent zijn wegen en heeft een mooi netwerk.

Uday

Uday

Sales Employee

Uday werkt al een paar jaar voor onze sales tak in India. Begonnen als beller, maar snel doorgegroeid tot sales employee. Hij heeft door de jaren heen een mooi netwerk opgebouwd dat hij nu inzet voor onze klanten.

Kiren

Kiren

International Business

Als medewerker International Business is Kiren bezig met internationale uitdagingen voor onze klanten. Verder helpt zij de internationale bekendheid van het bedrijf meer vorm te geven en helpt zij onze stagiairs.

Onze Andere Bedrijven

GreenMill Dairy

Onze kaaswinkel in India. 

Stichting ShivShakti

Onze Stichting

Zen Technicians

Ons tech bedrijf

Een kleine greep uit ons netwerk en ons klantenbestand

Hoesté Design

Grafisch ontwerper

SBB

Stage Bedrijf

Surinaams Eethuis Switie

Surinaams Eethuis

pranava

Atelier Pranava

Atelier

Kaas-Pack Holland B.V.

Kaas producent

Spar Zevenaar

Supermarkt

TOFF Producties

Film en Foto Producties

Lanny's Delicious Food

Surinaams online restaurant

Holland Partners

Subsidie Partners

fit20 Zevenaar

Bewegingsspecialist

Uit de Verf Communicatie

Communicatie expert

Muhammad Ali Perfume

Parfum merk

Onze kwaliteiten

  • Client Intimacy 100% 100%
  • Operational Excellence 100% 100%
  • Accuracy 100% 100%
  • Perserverance 100% 100%
  • Analytics and Improvement 100% 100%

Laten we beginnen

Klaar om de wereld te veroveren? Samen met RaDe International!