Over RaDe

RaDe International; specialist in (internationaal) ondernemen. Door ons grote netwerk en onze gespecialiseerde partners zijn wij in staat volledig maatwerk te leveren en aan vrijwel alle wensen van onze klanten te voldoen.

RaDe International

Consultants en developers voor het (internationale) bedrijfsleven. Zo organiseert RaDe International netwerkbijeenkomsten en geven zij seminars om ondernemers en bedrijven verder te helpen. De laatste 5 jaar hebben wij o.a. een kaasmerk in India gelanceerd, genaamd ‘GreenMill’ en zijn wij gevraagd door een groot Amerikaanse productiebedrijf, hen te helpen voet aan grond te krijgen in India en hun product daar op de markt te brengen. Sinds 2020 is RaDe International ook erkend als leerbedrijf door SBB.

RaDe Group

Onze aanwezigheid in India wordt vertegenwoordigd door RaDe Group, opgericht om maximale flexibiliteit te behouden en ook in India zonder problemen zaken te kunnen doen. RaDe Group is eigenaar van verschillende import en export certificaten en product licenties. RaDe Group is bij ieder stap in de keten aanwezig. Dit zorgt voor vertrouwen en veiligheid.

Het bedrijf

A Team Of Professionals

Vikash Ragghoe

Procesmanager

Vikash is verantwoordelijk voor de processen, planning en uitvoering. Hij zorgt voor overzichtelijke processen en alle aansluitende facetten. Daarnaast doet hij diepgaand onderzoek, geeft hij bedrijven verbeteradviezen en helpt hij ondernemers hun maximale potentieel te bereiken.

Sumin Debipersad

Sales Director

Sumin is synoniem voor alles dat sales is. Door zijn jaren lange ervaring en groot netwerk weet hij de klant goed te dienen. Klantervaring staat bij hem op nummer 1 en met zijn commerciële focus zorgt hij altijd voor toegevoegde waarde bij de klanten.

ELISABETH sENGERS

Coach Trainer

Elisabeth is bedrijf maatschappelijk adviseuse, mentaal en life coach. Zij geeft advies op het gebied van personeel conflict- en probleem hantering tussen werknemer en werkgever, verzuimbeleid- en preventie. Daarnaast geeft zij o.a. teambuilding trainingen op gebied van bezieling in het ondernemen en mindfulness op de werkplek

Hans Terwisscha

Administratie en Belastingen

Hans is de boekhouder voor het Midden – en Kleinbedrijf en particulieren. Hij heeft in de loop der jaren een breed cliënten- bestand opgebouwd. Hij streeft er voortdurend naar om een niet alleen deskundig, maar ook betrouwbare relatie op te bouwen. Hans kan u op administratief en belasting gebied, een totaal advies geven.

Neem contact met ons op

RaDe International

Voltastraat 11

6902PT, Zevenaar

+31 (0) 6 – 487 08 168

info@radeinternational.com