Over RaDe

RaDe International: specialist in (internationaal) ondernemen. Door ons grote netwerk en onze gespecialiseerde partners kunnen wij u volledig maatwerk leveren en aan vrijwel al uw wensen voldoen.

RaDe International

 RaDe International bestaat uit consultants en developers voor het   (internationale) bedrijfsleven. Zo organiseert RaDe International   regelmatig netwerkbijeenkomsten. Ook geven wij seminars om   ondernemers en bedrijven verder te helpen. De laatste 5 jaar hebben   wij  onder andere een kaasmerk in India gelanceerd: ”GreenMill”. Ook   zijn wij gevraagd door een groot Amerikaans productiebedrijf om hen te   helpen om voet aan grond te krijgen in India en hun product daar op de   markt te brengen. Sinds 2020 is RaDe International ook erkend als   leerbedrijf door SBB.

RaDe Group

 Onze aanwezigheid in India wordt vertegenwoordigd door RaDe Group.   RaDe Group is opgericht om maximale flexibiliteit te behouden en om   ook in India zonder problemen zaken te kunnen doen. RaDe Group is   eigenaar van verschillende import- en exportcertificaten en   productlicenties. RaDe Group is bij iedere stap in de keten aanwezig.   Dit zorgt voor vertrouwen en veiligheid.

Het bedrijf

A Team Of Professionals

DRS. MANON KUMMER

Marketing & Communicatie

Manon helpt al jaren allerlei ondernemers en organisaties met het bereiken van hun doelgroep. Met haar hulp heeft u zo de beste marketing en communicatiestrategie bepaald. Ook voor het optimaal inrichten van websites en social media is zij de aangewezen persoon.

Hans Terwisscha

Administratie en Belastingen

Hans is de boekhouder voor het Midden – en Kleinbedrijf en particulieren. Hij heeft in de loop der jaren een breed cliënten- bestand opgebouwd. Hij streeft er voortdurend naar om een niet alleen deskundige, maar ook betrouwbare relatie op te bouwen. Hans kan u op administratief- en belastinggebied totaal advies geven.

Vikash Ragghoe

Procesmanager

Vikash is verantwoordelijk voor de processen, planning en uitvoering. Hij zorgt voor overzichtelijke processen en alle aansluitende facetten. Daarnaast doet hij diepgaand onderzoek, geeft hij bedrijven verbeteradviezen en helpt hij ondernemers hun maximale potentieel te bereiken.

Sumin Debipersad

Sales Director

Sumin staat synoniem voor sales. Door zijn jaren lange ervaring en grote netwerk weet hij de klant goed te bedienen. Klantervaring staat bij hem op nummer 1 en met zijn commerciële focus zorgt hij altijd voor toegevoegde waarde bij de klanten.

Neem contact met ons op

RaDe International

Voltastraat 11

6902PT, Zevenaar

+31 (0) 6 – 487 08 168

info@radeinternational.com