Welkom bij

RaDe International

Wij bieden verschillende diensten aan bedrijven en particulieren.

Kijk snel op onze diensten pagina.

Onze Diensten

Import en Export

U wilt importeren of exporteren, maar wil graag advies. Wij bieden u de juiste begeleiding met uw belang als enige prioriteit.

Bedrijfsadviezen

U bent starter of u wilt groeien met uw bedrijf. Wij geven u het beste advies met de beste aanpak. Wij helpen u de volgende stap te zetten met uw onderneming.

Weekend Sessies

Sumin Debipersad heeft door de jaren heen een flink aantal mensen geholpen met allerlei zaken. Zowel fysiek als mentaal, om die reden start hij binnenkort met weekend sessies om zo grotere groepen mensen te helpen. Meer informatie is te vinden op de website van Sumin. www.sumindra.com

Personaltraining

In het centrum van Zevenaar biedt Sumin Debipersad in de studio van Fit20 training-sessies aan. Zo draagt hij bij aan een fitter Nederland. Ook benieuwd naar Fit20? Schrijf je dan snel in voor een gratis kennismakingstraining, op de website van Fit20 Zevenaar.

Over RaDe International

RaDe International is in 2013 begonnen als een klein import en export bedrijf. Zij importreerden en exporteerden enkel van Nederland naar India en andersom. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich bezig gehouden met vraagstukken van haar klanten. Hierdoor zijn zij ook in het veld van bedrijfsadviezen gekomen. 

 

Gezondheid

Gedurende de coronapandemie heeft RaDe International door belemmeringen van o.a. de overheid en quarantaines zich gericht op de gezondheid van mensen. Gezondheid op zowel fysiek en mentaal gebied. In Zevenaar worden onder begeleiding van personaltraining sessies aangeboden via Fit20. In het 2e helft van 2022 worden weekend sessies aangeboden t.b.v. van het mentale welzijn van mensen.

Blog

Nieuwe start, Nieuwe website

Bent u geraakt door de situatie waarin we nu leven? Wij helpen u graag, zodat u weer snel nieuwe stappen kunt gaan zetten in een mooie toekomst! Daarom bieden wij nu een tijdelijke actie aan: door een investering van 250 euro (incl. btw) maken wij een gloednieuwe...

Heeft u uw pensioen al goed geregeld?

Voor veel Nederlanders is hun pensioen een ver-van-hun-bed-show. Ze ervaren het als ingewikkeld en gaan er vaak van uit dat het allemaal wel goed geregeld is. Niets is minder waar. Zo denkt men vaak ten onrechte dat automatisch 70% van het laatste genoten salaris...

Contact

Adres

Voltastraat 11

6902PT, Zevenaar

 

Contactmogelijkheden

E-mail; info@radeinternational.com

Bedrijfsinformatie

RaDe International B.V.

 Kvk nr. 80728324