RaDe Meets

Tijdens meetings, gesprekken en events ontmoeten wij veel interessante mensen. Hieronder vind u een kleine impressie van de mensen die wij door de jaren heen ontmoet hebben.

Minister for Food Processing Industries

TIjdens de ronde tafel gesprekken in Utrecht bij de Rabobank ontmoetten wij de Indiase minister for Food Processing Industries, ms. Hasimrat Kaur om mee te denken over het importeren van meer food producten uit India.

Verder op de foto staat de Indiase Ambassadeur in Nederland mr. Venu Rajamony.

Consul General for the Netherlands in Bangalore

RaDe International heeft een goede relatie met de Consul Generaal Gert Heijkoop van het Nederlands consulaat in Bangalore. 

Booklaunch on the Kerala watercrisis of 2018

RaDe International was uitgenodigd voor de booklaunch over de watersnoodramp in 2018 in Kerala. Op de foto; Ambassadeur van India in Nederland Venu Rajamony en Auteur Rakesh N.M.

Chief secretary, Kerala government, mr tom jose

De Chieft Secretary, mr. Tom Jose van de staat Kerala in India was samen met de Chief Minister mr. Pinarayi Vijayan op bezoek in Nederland om inspiratie en kennis op te doen.

Secretary General and Executive Chairman

Tijdens het bezoek van de Chief Minister van Kerala ontmoetten wij de Secretary General van de Global Diplomatic Council mr. Yohan Byrde.

Chief Minister of Kerala

In het licht van de watersnoodramp in 2018 in Kerala was de Chief Minister van Kerala op bezoek in Nederland om inspiratie en kennis op te doen en zo toekomstige rampen te voorkomen. Hierbij was RaDe International uitgenodigd om deel te nemen aan dit bezoek.

Ambassador for the netherlands in Sri Lanka

Op uitnodiging van de RVO waren wij aanwezig op de ambassadeuren dag op 29 janurari 2020. Op deze dag zijn wij in gesprek gegaan met Tanja Gonggrijp om ondernemers te begeleiden naar Sri Lanka.

Former ambassador for the netherlands in India

Tijdens de ronde tafel gesprekken georgansieerd door NICCT ontmoet RaDe International regelmatig Eric F. Niehe, voormalig Nederlands ambassadeur van India.

Laten we beginnen

Klaar om de wereld te veroveren? Samen met RaDe International!